Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden Devades:

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht bij Devades. Zowel voor artikelen gekocht via de webwinkel als voor artikelen gekocht bij zogenoemde homesales, braderieën en dergelijke.
 2. Devades ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen beheer.
 3. De overeenkomst komt tot stand door het volledig doorlopen van de verkoopprocedure van het winkelmandje . U gaat daarbij automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.
 4. Bestellingen kunnen voor verzending per mail geannuleerd worden. Bij betaling met iDeal dienen klanten er rekening mee te houden dat artikelen kort na ontvangst van de betaling al verzonden kunnen zijn. In alle gevallen blijft het recht om de koop binnen veertien dagen te ontbinden (zie punt 5).
 5. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie door Devades. Devades mag bestellingen weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering verbinden. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Devades dit gemotiveerd, met de reden waarom, aan de klant mee binnen 15 werkdagen na ontvangst van de bestelling middels een email.
 6. De koper heeft een bedenktijd van veertien dagen na ontvangst. Binnen deze termijn dient Devades per mail op de hoogte gebracht te worden van het retour. Daarna dienen retours binnen 14 dagen bij Devades binnen te zijn. Devades zal na retourontvangst van de artikelen het aankoopbedrag terugstorten, exclusief porto kosten van 3,50 euro. Verzendkosten van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Indien een retourzending niet aankomt is Devades niet verantwoordelijk. Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat en goed verpakt en in originele verpakking retour gezonden te worden. Indien oorbellen verzegeld zijn, kunnen ze uitsluitend in de originele verzegelde verpakking teruggestuurd worden.
 7. Alle genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief 21% btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
 8. Verzendkosten bedragen drie euro en vijtig cent per bestelling onder de twee kilogram. Dit is met track en trace. Verzending naar het buitenland of aangetekend verzending zijn de verzendkosten op aanvraag.
 9. Betaling kan geschieden via IDeal.en/of creditcard. Betalingen lopen via www.Mollie.com
 10. Levering van de artikelen vindt zo spoedig mogelijk plaats na ontvangst van de betaling.
 11. Op alle producten wordt een garantie gegeven van 2 maanden. Product of productiefouten worden binnen deze periode kosteloos hersteld door Devades. Mochten kapotte onderdelen niet meer leverbaar zijn, dan wordt door Devades in overleg met de klant een passende oplossing gezocht.
 12. Uitgesloten van garantie zijn defecten door slijtage, onoordeelkundig gebruik, onzorgvuldig gebruik en verkleuring van, koper, metaal, gold en silver-plated en zilveren onderdelen. Tevens zijn uitgesloten van garantie defecten ontstaan door gebruik voor doeleinden waarvoor de producten niet bedoeld zijn. Verkleuring en/of aantasting van artikel gevolg van zuurgraad van de huid, water, parfum en andere huid en of haarverzorgingsproducten of door elke andere substantie of oorzaak, zoals verkeerd opbergen, denk aan vochtige ruimtes. Verkleuring van stenen, deze kunnen onder invloed van zonlicht soms verkleuren, bewaar de oorbellen daarom op een plek waar geen zonlicht binnen kan komen. Tevens valt ook buiten de garantie defecten ontstaan door het aanpassen van het artikel door de klant of derden. Zulks ter beoordeling van Devades.
 13. Devades is niet aansprakelijk voor welke vorm van vervolgschade dan ook. Vermeend ontstaan door het gebruik, onoordeelkundig gebruik of op enig manier ontstane defecten aan de oorbellen. Let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van oorbellen. U dient na ontvangst van de oorbellen de oorbellen te checken en mocht er iets mis zijn dan doen wij ons uiterste best met een goede oplossing te komen.
 14. Wij kunnen niet garanderen dat het materiaal 100 % allergievrij is (zoals bijvoorbeeld 100% nikkel vrij).
 15. Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland. Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.
 16. Persoonlijke gegevens van klanten van Devades zullen niet aan derden verstrekt worden. Zie ook onze privacy verklaring.
 17. Devades is gevestigd te Zutphen. Aan de Caro van Eycklaan 3. Postcode 7207 GE. Telefoonnummer 0575 572324. Kvk nummer 73425699. Btw nr: NL 001608060B30.